melange

Saltele ortopedice Melange

Saltele ortopedice clasa Premium seriei COMFORT LINE Melange

Mai ales pentru fanii de saltele cu arcuri compania Visko Love a creat  modelul  Melange.  Baza acestuia prezintă celule amortizate fortificate întru-un întreg. Fiecare dintre ele răspunde la forța aplicată separat de celelalte, și gradul de compresiedepinde de greutatea primită.

Datorită acestei construcții deformarea saltelei este întotdeauna în concordanță cu forma corpului coloanei vertebrale și a articulațiilor care se află în poziție corectă anatomic.

Ambele suprafețe de saltea acoperite de un strat de  spumă elastică VISKO LOVE 7 cm, care are efect de memorie. Încet, ea își schimbă forma sub acțiunea presiunii corpului uman. Prin aceasta saltea Melange se pare deosebit de moale și confortabilă.

Husa saltelei este fabricată din trei straturi  de țesut perfect care este cald și care asigură libera „respirație” a  pielii omului. Este foarte plăcută la atingere, durabilă și ușor de întreținut.

Modelele Melange combină avantajele de amortizare și confort, la fel proprietățile sale sunt îmbunătățite prin utilizarea unor materiale exclusive Visko Love. Cu ajutorul lor este ușor de a crea condiții complete pentru o odihnă confortabilă și sănătoasă.

LA COMANDA

Dimensiuni (lățime х lungime) Preț: lei
160 x 200 сm 21540,00
180 x 200 сm 24300,00

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment