Saltele ortopedice TERMIC în Chișinău

Saltele ortopedice  clasa Premium seriei COMFORT LINE TERMIC

Saltelele TERMIC, la fel ca toată producția VISKO LOVE, sunt fabricate din spumă elastică cu efect de memorie. Ele susțin corpul uman, oferind poziție anatomic corectă pe tot parcursul timpului de odihnă.

O trăsătură distinctivă a acestui model sunt canalele transversale orizontale, care trec prin baza saltelei. Ele dau mai multă moliciune și elasticitatea, și oferă, de asemenea, o circulație rapidă a aerului.

Husa este confecționată din țesut  Thermic special alcătuit din trei straturi, tehnologia de producție  patentată de compania VISKO LOVE. Ea se referă la o clasă din cele mai moderne materiale respiratorii care dispun de cele mai bune higroscopice  caracteristici.

În plus, în compoziția sa sunt incluse capsule microscopice, care afectează parametrii de conductivitate termică de saltea. Ele absorb excesul de căldură atunci când temperatura crește și, invers, încetinesc pierderele de căldură cînd este în scădere.

Datorită acestor caracteristici saltele TERMIC „pot” reține căldura pe lungă durată, sigur, protejând corpul uman de schimbările de temperatură și creând condiții ideale pentru odihnă.

Dimensiuni (lățime х lungime) Preț: lei
180 x 200 х 20 сm 13750,00