Perne ortopedice împotriva osteocondrozei

Din păcate, durerile de spate sau osteocondroza  devin  rapid o boală a timpului nostru. Osteocondroza este  practic netratabilă și deobicei provoacă probleme majore persoanelor ce sufera de aceasta afectiune. Pentru a opri sau cel puțin încetini progresul afectiunii ne pot ajuta  perne  si saltelele ortopedice  care  creeaza  cu ușurință condițiile necesare pentru o poziția corectă a corpului în timpul somnului.

Ce reprezintă  pernele ortopedice pentru coloana cervicală?

Aceste perne sunt proiectate în conformitate cu recomandările medicilor, ele au o serie de caracteristici speciale. Cele mai importante sunt:

 1. Ele sunt fabricate din materiale speciale, cu capacitatea de a sprijini ușor și sigur capul și umerii în poziția anatomică corectă. Cel mai bun în acest domeniu sunt materiale din grupul  “memory”, care sunt capabile să se “adapteze” în dependență de particularitățile fizice și a greutatii proprietarului său.
 2. Forma pernelor ortopedice pentru coloana vertebrală  este create  în așa fel încât să previna  deformarea  coloanei vertebrale în timpul somnului. Acestea sunt de obicei echipate cu o rolă specială, păstrând poziția corecta  a capului și a umerilor persoanei. Un producător bun oferă de obicei o gamă variata de perne cu diverse dimensiuni și forme, ceea ce îi permite consumatorului să aleagă în mod individual cel mai potrivit model. Regulile de selecție vor fi prezentate  mai jos:
 3. Perne ortopedice de firma sunt ecologice și sigure sunt hipoalergenice, pentru ca sunt realizate din material sintetic de înaltă calitate.
 4. Durabile, rezistente la factorii externi.
 5. Nu absorb mirosurile.
 6. Nu sunt afectate de molii sau de mucegai.
 7. Sunt ușor de curățat, nu au nevoie de biciuire.

Astazi  pernele ortopedice  pentru  coloana vertebrala sunt disponibile și în Chișinău ele pot și procurate  din cadrul  companiei Comfort Line, unde este  prezentă  o gamă largă de produse de înaltă calitate, de la cei mai buni producatori de pe piață.

Ce oferă perne ortopedice pentru coloana vertebrala?

Alegerea corectă a  pernei  ortopedice  vă permite să uitați de unele dintre problemele care apar întotdeauna atunci când dormiti. Și anume

 1. Previne aparitia bolilor de osteocondroza, cît și a altor afecțiuni ale coloanei vertebrale;
 2. Ameliorează durerile cronice de cap a articulațiilor umerilor,cît și a mușchilor gâtului și spatelui;
 3. Elimină senzație de atrofie musculară în orele dimineții;
 4. Ajută la încetarea sforăitului.

În plus, aceste perne acorda un confort enorm  în timpul somnului astfel  oferind o odihnă bună și o recuperare rapidă.

Cum sa  alegi o perna ortopedica  pentru  coloana vertebrala ? După cum sa menționat deja, un producător  bine cunoscut  produc e un spectru larg de perne ortopedice pentru coloana cervicală. Următorii factori trebuie să fie luate în considerare atunci când alegi o perna:

 1. Înălțimea și greutatea unei persoane;
 2. Caracteristicile anatomice ale corpului;
 3. Duritatea saltelei (pentru prevenirea mai eficientă a bolilor ortopedice se recomandă folosirea saltelelor);
 4. Deprindere  la anumite poziții în timpul somnului (pe abdomen, pe o parte, pe spate, îmbrățișând perna, etc);
 1. Preferințe în funcție de dimensiunea pernei (mari, mici, pătratice, dreptunghiulare).

Analizind  acești factori, aveți posibilitatea de a alege o perna destul de ușor și după gust,  din gama de modele din cadrul companiei Comfort Line .

Faptul că perna este aleasa corect,se  poate  de analizat după următoarele criterii:

 1. Odihnă confortabilă;
 2. Nu există nici un sentiment de atrofie musculara dimineața sau aspect lemnos al muschilor, nu este necesara schimbarea poziției în timpul somnului(pentru a găsi una confortabilă);
 3. Nu este necesara agitarea pernii pentru a restabili forma originală;
 4. Absența disconfortului din cauza poziției necorespunzătoare a coloanei vertebrale în timpul somnului;
 5. În timpul somnului persoana nu transpira, nu se simte ” înăbușită” de pernă.

Desigur, perne ortopedice nu pot rezolva toate problemele legate de coloana vertebrala, dar cu sarcina sa principală – de a preveni dezvoltarea bolilor ortopedice a coloanei vertebrale  se descurcă destul de  bine.

Perne Travel

Perne ortopedice pentru călătorii Travel – confortul dvs. pe drum.

Cei care trebuie să-și petreacă o lungă perioadă de timp pe drum, a apreciat mult timp comoditatea de perne ortopedice pentru călătorii Travel. Aceste pernute mici in forma unui guler ofera o poziție confortabilă a capului persoanei ce sta pe un scaun.

 

De ce sunt necesare  pernele ortopedice pentru călătorii TRAVEL?

 1. În timpul călătoriilor îndelungate cu mașină sau avionul mușchii gâtului și mușchii umerilor sunt forțați să se mențină în mod continu capul așezat în poziția corectă. Acest lucru este dificil deoarece produce starea de oboseala, ca urmare fiind durerile de cap și a articulațiilor. Cu toate ca vehiculele moderne sunt echipate fotolii comode, realitatea arată că, în orele lungi de călătorie ele nu sunt suficiente.
 2. O discutie aparte este disconfortul  somnului în scaunul automobilului sau avionului ce este extrem de incomod. Capul persoanei ce doarme mereu se afla într-o poziție incorecta , provocând durere și forțând persoana să se trezeasca. Astfel de odihna mai degrabă să fie numita tortură, nu aduce odihnă și recuperare. Pernele ortopedice pentru călătorii elimina complet problema incomoditatilor,deoarece sunt un suport pentru dormit din toate părțile posibile.
 1. Perne ortopedice asigură o protecție suplimentară împotriva curenților de aer, care sunt aproape întotdeauna prezente în călătorie. Mușchii gâtului, umerilor și a feței capăta o protecție bună atunci cînd suntem într-o călătorie cu ferestrele deschise sau lucrează condiționerul.

La ce sa atragem atenția cînd alegem perna ortopedica pentru călătorii?

Procurarea pernelor ortopedice  în Chișinaue este  simplă. Cu toate acestea, atunci când alegeți, trebuie să luam în considerație:

 1. Elasticitatea materialului. O pernă bună trebui să fie atât de moale și elastică. Cea mai bună soluție sunt considerate a fi materiale cu „efect moale”, care își recupereaza rapid forma după deformare. Acest lucru vă permite să creați condițiile cele mai confortabile pentru coloana vertebrala, care o perioadă îndelungata de timp rămâne într-un regim “agitat”.
 2. Senzații de confort. Având în vedere că perna este în mod constant în contact cu porțiunile pielii umane, fata de perna si continutul pernii trebuie să fie realizate din materiale hipoalergenice, care sa permita necontenit circulatia aerului și a umiditatii, precum și sa fie plăcuta la atingere. Evident, perna ortopedica  nu ar trebuie să absoarbă mirosurile.
 3. Ușor de curățat. Pentru cei care sunt în călătorie este important ca husa pentru  perna să fie ușoară în curățiere și să se usuce rapid. Firmele serioase, de obicei, au în pachetul lor huse pentru perne  pentru rezervă.

Atunci când alegeți perne ortopedice are sens de acorda preferință companiilor de produse, bine stabilite pe piață și cu o experiență semnificativă în domeniu. Astfel deobicei anume produsele lor răspund tuturor  cerințelor, testate în timp și care perfect fac față  scopului lor de bază.

Perne ortopedice. Informații utile.

Faptul că perne ortopedice îmbunătăți substanțial calitatea somnului,la momentul actual este evident. Iar acest articol este proiectat pentru a ajuta persoanele care doresc să cumpere perne ortopedice de la Chișinău să înțeleagă produsul propusde noi. Să începem cu caracteristicile de bază.

Care sunt perne ortopedice?

Aceste perne ortopedice sunt proiectate sub îndrumarea medicilor de a avea un efect preventiv asupra sănătății proprietarilor respectivi. Efectele pot fi diferite, în funcție de ce fel de schimbări și perne.

Alegerea  unei perne corecte poate contribui la:

 1. Ameliorarea tensiunii musculare;
 2. Să contribuie la normalizarea circulației sanguine;
 3. Ameliorarea durerii in diferite parti ale coloanei vertebrale (cervicale si lombare);
 4.  Să contribuie la încetarea durerilor de cap;
 5. Previn dezvoltarea de arsuri la stomac în timpul somnului;
 6. Previn apariția escarelor;
 7. Asigură reducerea transpirației nocturne.

Acestea sunt doar cele mai populare utilități  medicale a pernelor ortopedice, o listă completă de oportunități este mult mai largă.

Avantajele de perne ortopedice

Pernele bune – întotdeauna un produs de producție de înaltă tehnologie, precum și caracteristicile de performanță ale acestora corespund cu direcția de utilizare. Dar, există calități de bază care sunt necesare pentru marea majoritate a modelelor. Perne ortopedice:

 1. Perna hipoalergenica
 2. Să aibă un efect excelent de ventilare (efectul de material „respirabil” este deosebit de important pentru astmatici si persoanelor care sufera de alergii);
 3. Nu se acumulează mirosuri;
 4. Asigura un sentiment de confort în timpul somnului (datorită poziționării anatomică a capului, umerilor și gâtului);
 5. Elasticitătea materialului asigură o presiune minimă pe pânză de dormit;
 6. Vindecarea ranilor si previne escarele;
 7. Nu sunt supuse atacului biologic (acestea nu pot „fi” luat acarienilor sau ciuperci);
 8. Ușor de curățat (perne echipate cu huse din țesătură cu uscare rapidă);
 9. Durabile.

Toate aceste lucruri sunt valabile numai dacă ați cumpărat o pernă de la un producător bine cotat pe piața internă. Modelul  “corect” vă  ajuta să-l selectați vânzătorul consultant din cadrul companiei.

Cea mai mare selecție de perne ortopedice din Chișinău pot fi găsite în magazine

– Visko LOVE® Sleep Center

Centrul comercial Grand Hall

primul etaj, salon de P13

Chișinău, bd.Negruzzi, 2/4

mob.tel: + (373) 60444460

tel: + (373 22) 811-065 (373 22) 811-065

Perne pentre femei gravide

Sunt cu adevarat necesare pernele ortopedice pentru gravide?

Materialele cu efect de memorie, utilizate pentru fabricarea de accesorii moderne pentru dormitor, vă permit să creați perne cu proprietăți predeterminate. Un bun exemplu de astfel de produse pot fi considerate pernele ortopedice pentru femeile gravide, care, după cum arată statisticile, câștigă rapid popularitate.

Ele reprezinta niște role de formă alungită și moi, pe care femeia o poate pune  sub abdomen în timpul somnului. Forma acestor perne și materialul din care sunt realizate, pot îmbunătăți în mod semnificativ sănătatea femeilor cât și să mențină siguranța copilului în timpul sarcinii.

Utilizarea acestor perne este recomandată, din a patra lună de sarcină, cu primele semne de schimbare în formei fizice.

Ce oferă pernele ortopedice  femeilor gravide

Utilizarea  pernelor ortopedice pentru femei gravide pot rezolva următoarele probleme:

 1. Facilitează căutarea unei posturi confortabile în timpul somnului;
 2. Un sejur confortabil în timpul vacanței pe un pat sau într-un scaun;
 3. Pentru a preveni apariția  insomniei, care apare din cauza poziției incorecte la femeii în timpul cînd doarme;
 4. Elimină apariția durerilor de spate din cauza „descărcarii” coloanei vertebrale și relaxează mușchii.

Cum ar fi  trebui să fie perne ortopedice pentru femeile gravide?

Concepute pentru vânzare pernele ortopedice pentru femei gravide pot fi diferite  după formă și mărime. Aceste caracteristici sunt secundare, deci pot fi selectate pe baza înălțimii și a preferințelor personale ale femeilor.

Atunci când achiziționați  o pernă este important să se acorde o atenție la materialul din care este făcuta pernă. Pernele au capacitatea de a-și schimba forma încet sub influența presiunii, menținând „suspendat” abdomenul ce va  asigură  confortul și siguranța copilului în timpul sarcinii.

Astfel de perne  îndeplinesc în plus, toate cerințele necesare în ceea ce privește higroscopicitatea și hipoalergenica. Ele sunt ușor de curățat, durabile, și nu absoarb mirosurile.

Cum altfel se poate folosi perne ortopedice pentru femeile gravide?

După naștere, aceste perne sunt utilizate pe scară largă ca instrumente pentru hrănire. Cu ajutorul lor, mama se poate plasa convenabil copilul lângă sân, eliminând necesitatea de a o menține perna în mod constant în sus.

Datorită acestei forme perna poate fi de asemenea utilizată ca un delimitator care nu permite copilului să se rostogolească în jos de pe masa sau  canapea (în cazul în care mama absentează  pe un timp scurt ).

Acum procurarea pernelor ortopedice pentru femei gravide e posibila și în saloanele Comfort Line din Chisinau, oferind produse  bine cunoscute de la producătorii din acest domeniu al pieței.

Saltelele așa cum sunt

În vis, ne petrecem o treime din viață, și probabil, cel mai important pentru sănătatea și deplină conștiință de sine. Acesta este un motiv bun pentru  manifesta o atenție sporită  organizării  locului pentru  odihnă.

Așadar, se va pune în discuție nu  culoarea tapetelor în dormitor, sau frumusețea lenjeriei de pat. Calitatea somnului  este determinată de caracteristicile  saltelei și a pernelor, deci anume, asupra acestora ar trebui să ne  concentrăm.

Deci să  atragem o privire asupra saltelelor din punct de vedere a necesităților profesionale.

La  ce ne  așteptăm de la o saltea buna?

Sarcina principală a acestor obiecte – este de a asigura distribuirea corectă a greutății corporale în timpul somnului. Coloana vertebrală și articulațiile persoanei ce doarme nu trebuie să  simtă stres, organismul  trebuie să rămână într-o poziție corectă din punct de vedere fiziologic.

Cel mai bine cu această problema, se insprăvesc saltelele de apă sau saltele de aer, deoarece aceste două substanțe (apă și aer) curgă în jurul siluetei persoanei ,  fară a-și schimba  forma.

Dar, în viața de zi cu zi ele nu sunt utilizate și sunt folosite  numai pentru scopuri medicale speciale. Motivele  sunt – complexitatea tehnică în utilizăre. Pentru ridicarea presiunii de aer este necesară o mulțime de cheltuieli  și de energie  din compresor, iar greutatea saltelei cu apă este prea mare, în afară că este și o procedură destul de complicată pentru înlocuirea apei în ea.

De ce tipuri sunt saltele?

Toate celelalte saltelele pot fi împărțite în două grupe principale:

 1. saltele cu arcuri;
 2. saltele Memory Foam;

Fiecare clasă are adepți săi, a căror nevoie de a dormi pe arcuri (sau nu) e asemeni convingerilor politice.

De fapt, diferența dintre clase (în ceea ce privește caracteristicile de performanță ale acestora) este neglijabile. Pe scurt aceasta poate fi descrisă după cum urmează: saltele cu arcuri au o durata de viata mai mare, și cântăresc mai mult și costă mai mult. De obicei, deasupra  lor sunt plasate  și saltele subțiri .

Saltelele din al doilea grup sunt mai variate, precum și avantajele și dezavantajele lor depind de caracteristicile conținutului saltelelor. Istoria ultimei merită o poveste separată.

De asemenea, remarcăm faptul că cursul acestei evoluții a fost de a ține pasul cu progresul tehnologic, și a trecut de la nivelul cel mai jos pînă la utilizarea unui material  modern.

Menționarea spațiului cosmic  nu este o exagerare, deoarece cele mai recente realizări în acest domeniu sunt luate de cercetare NASA (National Aeronautics and Space Exploration Statele Unite ale Americii).

Cele mai recente saltele cu  efect de memorie, sunt realizate din poliuretan de înaltă tehnologie, concepute pentru a atenua supraoboseala testate de astronauți în timpul decolării.

Materiale cu efect de memorie ,caracteristicile acestor materiale uimesc imaginația omenească. Ele sunt rezistente la uzură, hidroscopice și cel mai important, au capacitatea de a-și redobîndi foarte lent forma după deformare.

O astfel de saltea, cum nu ar fi straniu reține forma și greutatea proprietarului  și, astfel, asigură condiții optime pentru relaxare. Saltele și pernele cu efect de memorie ating obiectivul principal menționat mai sus  –  mențin o poziție corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului.

De asemenea, important este faptul că producția existentă memory e o tehnologie extrem de mecanizată, deaceea costul produselor se încadrează în gama de prețuri rezonabile. Cu alte cuvinte capacitatea există posibilitatea de a amenaja corespunzător patul , atât din  sens tehnic  cît și din punct de vedere economic, accesibil tuturor.

Comfort Line - tehnologii cosmice

Ce reprezinta  MEMORY Foam?

MEMORY Foam? (spuma de memorie) – un material inovator high-tech, vascoelastic spumă poliuretan termosensibil.

Memory Foam- a fost  cercetata la centrul de cercetare al NASA (Aeronautică și Spațială Administrația Națională din SUA), în primele 70-e ale secolului trecut.

Materialul a fost conceput pentru a atenua impactul unor sarcini imense de forță gravitațională cu experiență de astronauți în timpul misiunilor spatiale. Din moment ce oamenii de știință au dat seama de potențialul enorm al unei memorii material unic, la începutul anilor ’80 au fost lansate experimente pentru a îmbunătăți pentru a fi utilizate în sectorul de consum. Ca rezultat, în mai 1998,  Memory Foam a primit premiul  NASA ca unul dintre  cele mai bune  realizări cosmice înrolate în viața de zi cu zi a unui om.

Link-ul la  site-ul NASA și la pagina flash dedicata celei  mai de succes dezvoltări cosmice  implementate în viața de zi cu zi sunt:

 

Acest material este capabil să i-a forma corpului și revine încet, după ce tensiunea a fost aplicată în funcție de presiune și temperatură, acesta menține și distribuie greutatea corporală  uniform și absoarbe perfect presiunea.

După numeroase teste extinse și de cercetare, materialul Memory a fost  gata să intre pe piața consumatorilor. Inițial, materialul a fost folosit pentru saltelele și  pernele medicale pentru  pacienții care se află timp îndelungat în poziția culcat pe spate. Saltelele poate reduce semnificativ presiunea asupra corpului pacientului, fără a perturba circulația sângelui, prevenind astfel efectele negative ale stării pacienților.

Acest proces de cercetare și dezvoltare, s-a observat că  Memory are de asemenea capacitatea de a calma durerile reumatice.

În timpul dezvoltării cu succes a tehnologiei de producție aceasta primit o propunere de a utiliza MEMORY pentru a preveni durerile de spate, testele efectuate, a confirmat imediat fezabilitatea acestui  material.

Capacitatea Memory de a ușura suferința persoanelor cu o coloana vertebrală bolnavă a ridicat foarte mult potențialul materialului. Din moment ce mai mult de 70% din oameni au  dureri de spate, Memory foam a devenit mult mai  importantă.

Atunci când materialul Memory Foam a devenit disponibil, medicii și consumatorii din întreaga lume au fost plăcut surprinși de efectul exercitat asupra calitatăți somnului și capacitatea de a  preveni durerile de spate.

MEMORY, care astăzi sunt  cumpărate în întreaga lume  și stabilesc un nou standard mondial de un somn confortabil și au capacitatea de a reduce comprimarea țesuturilor moi. Tehnologia Memory, împreună sistemul GPS de poziționare globală a fost introdus în Sala de Glorie a NASA ca tehnologie spațială, care a primit premiul de succes în industria respectivă. Această realizare este în concordanță cu obiectivele și standardele programului „Hall of Fame Space Technology”, concepute pentru a încuraja inovațiile de apărute, grație tehnologiilor care sau dezvoltat inițial pentru spațiu, transformate  ulterior în produse industriale.

Ce este Memory Foam?

MEMORY Foam (spuma de memorie) – un material vâscoelastic sensibil la temperatură cu celule deschise, cu proprietati unice ce  reduc presiunea. Spre deosebire de poliuretan obișnuit, acesta constă din celule cu o  formă neregulată, care comprimate sub  presiune  reduce  impactului pentru o perioadă scurtă de timp, Memory  la rîndul său este compus din miliarde de celule vâscoelastice  cu o formă sferică. Sub influența greutății și a temperaturii corpului celulele  se deplasează și își reorganizeză poziția lor, luând forma ce corespunde exact formei corpului omului. Reducerea presiunii materialului  Memory devine mai moale în zonele mai calde și rămîne amai dură în locurile  mai reci, unde contactul cu corpul este mai mic.

Viscoelastica  MEMORY Foat, are o combinație unică de două materiale principale  cu proprietăți de  vâscozitate și elasticitate, materialul este aproape inelastic, această proprietate poate fi ilustrată prin următoare experiență: daca eliberăm o minge de metal deasupra  materialului MEMORY. Mingea, abia  va sări, deoarece va absorbi toată energia, iar mingea va ramîne stabilă imediat pe suprafață materialului MEMORY. Datorită acestei proprietăți MEMORY posedă calități, cum ar fi ce de  scăderea a  presiunii.

MEMORY Foam sunt fabricate din spumă poliuretanică vâsco-elastică scumpe  cu densitate mare, cu adaos de latex deschis, celulele careia  „respiră”, și  sunt sensibile la schimbările de temperatură. Din cauza a creșterii  elasticiticității MEMORY Foam repetă ideal forma corpului  dumneavoastră si  distribuie uniform greutatea pe întreaga suprafață, oferind senzația de  maxim confort.

Proprietățile materiale a MEMORY Foam sunt de așa natură încât sunt capabile de a ușura diminua durerile din spate,  a articulațiilor, a gâtului, si de a  îmbunătăți circulația sângelui.

MEMORY Foam devine un material mai moale, cu creșterea temperaturii și mai solide, cînd temperatura scade. În contact cu corpul, de la căldura salteaua devine  mai moale, și i-a poziția corpului și distribuie presiune corpului uniform pe saltea. După  ce greutatea a fost luată  de pe saltea aceasta timp de 3-5 secunde revine la forma inițială. Materialul e MEMORY Foam este electrobiplogic, izotermic, anatomic ortopedic, hipoalergenic și rezistă la orice greutate.

Ce trebuie să cunoștem despre produsele COMFORT LINE

Stare bună de sănătate ÎNCEPE CU CURĂȚENIE

Toate pernele și saltele COMFORT LINE sunt îndepărtate cu ușurință și pot fi spălate aerisite si uscate. Acarienii sunt o problemă comună a saltelelor traditionale. Acum  în timp ce dormiți, puteti evita inhalarea de alergeni conținute în așternut, cum ar fi particule de praf. Husele pentru perna COMFORT LINE cazuri – împiedică apariția acarienilor. Toate asternuturile de pe saltele și perne COMFORT LINE  sunt tratate cu solutii antibacteriene.

NU ESTE NECESARA INTOARCEREA SALTELEI

Densitatea ridicată și funcția de memorie materiale MEMORY îi permite să recupereze forma sa inițială de fiecare dată. Acesta este motivul pentru nu este nevoie de a transforma peste sau se agită LINE saltea confort.

SIGURANTA PENTRU OM

Produsele COMFORT LINE  au fost testate în laboratorul german  pentru siguranță TUV în conformitatea cu standardele de sănătate  și de vânzare pe piața europeană.

SIGURANȚA PENTRU MEDIU

Husele corespund standardelor Oeko-Tex® 100, materialul pentru saltele este aprobat de institutul german independent Hohenstein de textile Institute GmbH & Co. KG ca fiind ecologic.

Salteua si perna COMFORT LINE nu necesită nici o întreținere.

Dacă doriți ca să se puneti la spălat husele pentru perne sau husele saltelelor,  trebuie să știți că ele ușor se spala într-o mașină de spălat, în regim de spălare delicată.

AMBALAJ UNIC A SALTELELOR COMFORT LINE

Datorită proprietăților unice ale materialelor, toate saltele COMFORT LINE sunt ambalate în pachete vidate cu vacuum. Acum nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul în care  veti transporta acasa noua saltea, nu trebuie să comanzi un camion pentru transport, puteți pune pur și simplu sa puneti salteaua COMFORT  LINE în portbagaj sau pe bancheta din spate a mașinii.

Când veti aduce acasă salteaua COMFORT, trebuie să-l instalați pe baza protetice și a deschide pachetul, apoi salteaua pentru câteva ore pentru a lua forma normală.

Cercetările saltelelor Comfort Line

Saltea elastică de înaltă calitate

Saltele COMFORT LINE

Studiile arată atunci când o persoană se află în pozitie culcată pe o saltea  obișnuită și pe o saltea COMFORT  LINE  presiunea convențională este exercitată asupra corpului uman în mod  diferit.

Imaginile arată că presiunea exercitată asupra corpului uman de pe  salteaua COMFORT  LINE este considerabil mai mică decît la o saltea obișnuită. Cu albastru și albastru de nuanță închisă sunt arătate zonele cu  presiune joasă, și zona de presiune maximă e aratată cu  roșu, galben și portocaliu, aceste zone sunt zone de disconfort.

Cum de ales o saltea ortopedică?

Ce este mai important la pernă - forma sau conținutul ?

Emisiunea „Жить здорово” cu Elena Malishova despre dauna și  benificiile pentru sănătate a pernelor

Caracteristica principală a saltelelor din spumă, cu un efect de memorie

Saltele din spuma vascoelastica cu efect de memorie

Caracteristica principală a saltelelor cu efect de memorie, este că ele sunt diferite de alte saltele, și sunt disponibile pe o scară largă pe piață, această „memorie a  formei” și modelare tridimensională sub presiune și temperatura corpului: luând greutatea corporală, spuma viscoelastică, își schimbă forma în 3 direcții – „în sus și în jos”, „stânga-dreapta” și „înainte și înapoi”. Spre deosebire de alte materiale, care doar se îndoaie „sus-jos”, provocând zone de concentrare de presiune în contact direct cu corpul. Astfel, spuma viscoelastic distribuie în mod ideal, presiunea exercitată de către organism.

Cum sa ai grija de saltea?

RECOMANDĂRI  PENTRU SPĂLAT

Husele pentru perne și  saltele la COMFORT LINE  pot fi îndepărtate și spălate cu ușurință. Se recomandă modul de  spălare delicată în mașină de spălat. Se preferă uscarea cu aer.

Nu spălați niciodată  materialul MEMORY!

Condiții de garanție

Condițiile de garanție depind de tipul de mărfuri achiziționate.

Pentru saltelele Visko Love garantația este pentru 10 ani, în cadrul sistemului proporțional.

În cazul detectării sau a apariției unor deficiențe industriale sau structurale care au apărut nu din vina consumatorului, pentru primii doi ani ai perioadei de garanție se compensează costul total al produsului, în următorii opt ani (de la a 3-a 10-lea an al perioadei de garanție), valoarea compensației este redusă prin 10% pe an.

Garanțiile  au loc în cazul  defectelor  producției sau a defectelor structurale (altele decât cele specificate mai jos). Garanția acopera defectele de material, care conduc la formarea unor urme de lovituri mai mari de 2 cm (nu din cauza diferențelor dintre barele de bază și a arcurilor proeminente).

Garanția nu se aplică în cazul unei creșteri a moliciunii produsului sau a îndreptării încete  a materialului, precum și schimbării culoarii  materialului. Garanție nu poate fi modificată la  produse cu urme de efecte termice, tăieturi sau pătat.

ATENȚIE! Produsele  Visko Love nu pot fi spălate și impregnate cu lichid de spălare; Acest lucru duce la pierderea proprietăților materialului, în acest caz, garanția nu va acoperi costul produselor.

Salteaua TOPERR  Visko Love(saltea 7cm) are o garanție de 5 ani. Garanția pentru huse este de 1 an.

Pentru pernele  Visko Love se acordă garantie timp de 3 ani. Garantia acoperă defectele de material Visko Love. Garanția apare în cazul situatiilor cînd asupra produsului  sunt urme de lovituri vizibile mai mari de 2 cm pe perioada de garanție. Creșterea naturală  a moliciuni și schimbarea culorii nu afectează proprietățile ortopedice ale produselor și nu pot servi drept motiv pentru acordarea garanției  sau de înlocuire a produsului.

Ce reprezintă Hollofayber®?

Hollofayber® – reprezintă un material modern, de înaltă calitate, fabricat după cele mai recente tehnologii, care este utilizat ca material termoizolant în domeniul textil, mobilier, și auto. Este o fibră goală în interior, adică atunci când este privită într-un microscop, puteți vedea în fiecare gaura  un fir (pe principiul de paste),dar  însăși forma arată ca un arc în spirală. Aceste fire sunt interconectate pentru a forma o structură elastică și puternică a fibrei.

Această proprietate neobișnuită permite fibrei, spre deosebire de alte materiale, cum ar fi umplutură din poliester, sau vatelina  sa reveniră la poziția inițială după ce i-a fost schimbată forma, și are o rezistență mare la rupere.

– Acesta păstrează căldura exact ca penele naturale. Chiar și așa materialul respirață ușor, și corpul nu este supraîncălzit.

– Nu absoarbe umezeala.

– Nu este predispus la apariția ciupercii.

– Poate fi spălat cu ușurință și în mod repetat, prin urmare, nu își modifică forma, nu seb  încrețiște, nu pierde niciuna dintre proprietățile sale.

– Nu absoarbe mirosurile.

– E inofensiv (certificat EKOTEKS Standard 100), nu provoacă reacții alergice, așa că este absolut sigur chiar și pentru copii.

– Nu e predispus la apariția în (lenjerie de pat),  a acarienilor sau a altor insecte. Ele sunt de obicei invizibile  și deobicei se răspîndesc în  perne, pături, saltele naturale.

– Nu sunt inflamabile (certificat internațional EN 533).

– Materialele au primit recunoașterea publicului  și cele mai mari note sectoriale  ( „Cel mai bun material al anului”, „Premiul Național de textile” și multe alte premii.)